KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA ANAOKULU

Vizyon: "Pırıl pırıl bir ortamda,akademik ve sosyal yönü gelişmiş şahsiyet sahibi nitelikli bireyler yetiştirmek"

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla, donanımlı bir şekilde ve özgüvenle devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun milli ve manevi değerlerini benimseyen insanlar yetiştirmek.

Başarılar: • Beyaz Bayrak Sertifikası • Beslenme Dostu Okul Sertifikası • Okulum Temiz Kalite Belgesi • E-Twinnig Avrupa Kalite Etiketi • E-Twinnig Ulusal Kalite Etiketi • Güvenli İnternet/ eSafety Label Bronze Etiketi • Teşekkür Belgesi (2017-2018 Yılı MEB Okul Web Sitesi en etkin okul sıralaması il 2.si) • Teşekkür Belgesi (2014-2015 Yılı MEM “Çocuk Dilinden Masallar” etkinliği) • Başarı Belgesi (2014-2015 Yılı Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi “Bağımsız ve Özgür Düşünebilme” değeri il 2.si) • Başarı Belgesi (2015-2016 Yılı Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi “Vatan Sevgisi ve Vatandaşlık Bilinci” değeri il 3.sü) • Başarı Belgesi (2016-2017 Yılı Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi “İyilik ve Yardımseverlik” değeri il 2.si)

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:00-13:00 Sabahçı Grup 12.10-17:10 Öğlenci Grup 13:00-17:10 Çocuk Kulübü
Servis Bilgisi: Veliler tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Satranç-Jimnastik-basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Çoklu Zeka Eğitimi
Proje Çalışmaları: e-Twinning Ulusal-Uluslararası Projeler ve Sınıf Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: İl MEM Erasmus KA101 Proje Ortaklığı
Kontenjan Bilgileri: 150 ÖĞRENCİ
Diğer Hususlar: Anasınıfı gruplarında Yetenek tarama tespiti ile piyano eğitimi verilmektedir.

WEB - https://kmuuygulamaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Üniversite Mah.İbrahim Öktem Bulvarı No124/B Yunus Emre Yerleşkesi Merkez / KARAMAN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Çocuk Kulübü

Yerleşim Yeri - Yunus Emre Kampüs Yerleşkesi

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karaman il merkezinde olup, Çarşı merkezine uzaklığı yaklaşık 3 km dir.